صدور پروانه صلاحیت حرفه ای پرستاران مرحله ۶

ویژه احراز پست های مدیریتی

پس از حمد خدا و درود و صلوات بر محمد و آل محمد (ص)، با توجه به الزامی بودن پروانه صلاحیت حرفه­ای پرستاری جهت صدور احکام و ابلاغ پست مدیریتی، معاونت محترم پرستاری وزارت متبوع در نظر دارد، مرحله ۶ از صدور پروانه صلاحیت حرفه­ای خاص متقاضیان پست­های مدیریتی پرستاری را اجرایی نماید. در همین راستا مقتضی است، دستور فرمایید ضمن اطلاع‌رسانی به کلیه افراد ذینفع (صرفاً متقاضیان پست­های مدیریتی پرستاری)، اقدامات لازم جهت ارسال مدارک افراد حائز شرایط و فرم اکسل پیوست، از تاریخ ۳۰/۰۴/۱۳۹۹ لغایت ۱۰/۰۶/۱۳۹۹ به این معاونت صورت پذیرد. شایان ذکر است ارائه مدرک معتبر و مهمور به مهر دانشگاه مبنی بر احراز پست مدیریتی الزامی است.

مقتضی است در ارسال مستندات به نکات زیر توجّه گردد.

1. مدیریت محترم آن مرکز مسئول تأیید مدرک تحصیلی افراد و نداشتن منع قانونی آنها برای ارائه فعالیّت به عنوان پرستار، تناسب جسمی و روانی برای انجام فعالیّت به عنوان پرستار است.
  2. افراد بایستی در طی سال‌های ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۹، ۱۲۵ امتیاز آموزش مداوم یا ۲۵۰ ساعت آموزش ضمن خدمت (آموزش‌های تخصصی) کسب نموده باشند.
  3. افراد بایستی اسکن مدارک زیر را از طریق پست الکترونیکی ارسال نمایند:
  • مدرک معتبر و مهمور به مهر دانشگاه مبنی بر احراز پست مدیریتی
  •  پشت و روی اصل کارت ملی
  • کلیه مدارک تحصیلی مرتبط با رشته شغلی پرستاری در مقاطع کارشناسی/کارشناسی ارشد/ دکترا: در صورت عدم ارسال کلیه مدارک تحصیلی، پروانه صلاحیت حرفه‌ای برای افراد صادر نخواهد شد. در صورتیکه افراد مدرک مقطع کارشناسی را اخذ نکرده باشند، صرفاً برای این مقطع گواهی پایان طرح ارسال گردد. شایان ذکر است گواهینامه‌های نوع دوم جهت صدور پروانه صلاحیّت حرفه‌ای قابل پذیرش نمی‌باشد.
  • گواهی اشتغال به کار: با قید زمان فراغت از تحصیل در مقطع کارشناسی، نوع قرارداد با مرکز درمانی، پست سازمانی (پست سازمانی که در حال حاضر فرد مشغول به ارائه خدمت می‌باشد و در ابلاغ انشایی و یا حکم کارگزینی قید شده است.)
  • کارت عضویت سازمان نظام پرستاری کشور (در صورت دارا بودن)
  • کارنامه آموزش مداوم و ضمن خدمت (از تاریخ ۳۱/۰۳/۹۴ الی ۳۱/۰۳/۹۹): تمامی صفحات کارنامه‌ها بایستی توسط مسئول محترم آموزشی آن مرکز مهر و امضاء گردد و توسط مسئول آموزشی آن مرکز بایگانی شود.
  •  فرم درخواست صدور پروانه صلاحیّت حرفه‌ای پرستاران و گروه‌های وابسته تکمیل شده توسط فرد متقاضی: بایستی به صورت خوانا و کامل توسط فرد متقاضی تکمیل و مهر و امضاء گردد و توسط مسئول آموزشی آن مرکز بایگانی شود.
  • بایستی اصل مدارک فوق اسکن و ارسال گردد و از اسکن کپی مدارک جداً خودداری گردد.
  1. هر یک از مدارک فوق بایستی به صورت رنگی، با حجم کمتر از ۵۰۰ کیلوبایت و فرمت jpg اسکن شود و در قالب پوشه‌ای با عنوان نام خانوادگی فرد متقاضی به صورت فشرده (با فرمت rar) به آدرس الکترونیکی nurs_office@mui.ac.ir  ایمیل گردد (خط تیره آندرلاین می‌باشد). جهت جلوگیری از مخدوش شدن فایل‌ها، نامگذاری آنها به صورت لاتین انجام شود.
  2. جهت سهولت در بررسی مدارک، به هنگام ارسال فایل فشرده در قسمت "عنوان" آدرس الکترونیکی، نام مرکز، نام و نام خانوادگی فرد متقاضی قید شود. به عنوان مثال:

( مرکز فوریت­ها. علی محمدی subject: )

1. مشخصات کلیّه افراد حائز شرایط آن مرکز در فرم اکسل پیوست نیز وارد گردد و در قالب پوشه‌ای جداگانه با نام آن مرکز، از طریق پست الکترونیکی و نامه رسمی ارسال گردد.
  • از تبدیل فایل اکسل به فرمت‌های دیگر از جمله  jpg،  doc و ... جداً خودداری گردد.
  • قبل از تکمیل فایل اکسل حتما راهنمای پیوست به دقّت مورد مطالعه قرار گیرد.
  • در تکمیل فایل اکسل (خصوصاً نام خانواگی، کد ملی و شماره نظام پرستاری) دقت کافی صورت پذیرد که مشخصات افراد منطبق با مشخصات شناسنامه‌ای درج گردد، لذا ذکر پسوند خانوادگی در فایل اکسل الزامی است.
  • مدارک افرادی که مشخصات آنها در فایل اکسل ارسال شده توسط مرکز وجود نداشته باشد، بررسی نخواهد شد.
  1. از ارسال مستندات افرادی که حائز شرایط کسب پروانه صلاحیّت حرفه‌ای در این دوره نیستند، جداً خودداری شود.
  2. لازم به یادآوی است که فرد باید طرح نیروی انسانی، خدمت وظیفه و پیام‌آور بهداشت را گذارنیده باشد.
  3. تأیید سلامت جسمی و روانی افراد معرفی شده به این معاونت به عهده مدیریت محترم آن مرکز می‌باشد.
  4. به فایل‌های واصله ناخوانا، مخدوش و همچنین مدارک ناقص و یا مدارکی که پس از مهلت اعلام شده واصل گردد، ترتیب اثر داده نخواهد شد.
  5. در صورت هر گونه سؤال با کارشناس اداره پرستاری این معاونت (خانم صابری- داخلی ۲۳۸) تماس حاصل نمایید.

نشانی: اصفهان- خیابان بزرگمهر- جنب بیمارستان شهید صدوقی- کوچه شهرستانی- مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی

تلفن:۳۲۶۴۲۷۸۱-۳۲۶۴۲۷۸۲

نمابر: ۳۲۶۴۲۳۶۵