طرح امداد تابستانه فوریت‌های پزشکی آغاز به کار کرد

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان از آغاز طرح امداد تابستانه فوریت‌های پزشکی در استان اصفهان همزمان با سراسر کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان، دکتر غفور راستین اظهار کرد: طرح امداد تابستانه اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان از روز نخست تیرماه سال جاری آغاز می‌شود و تا ۳۱ شهریورماه ادامه داد.

وی افزود: از حدود ۲ هفته پیش، جلسات هماهنگی با سایر سازمان‌های امداد جاده‌ای شامل پلیس راه، جمعیت هلال احمر و راهداری برگزار و تدابیر لازم اندیشیده شد.

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان تصریح کرد: هماهنگی‌های لازم درخصوص تسهیل پذیرش بیماران و مصدومان از واحدهای امدادی اورژانس پیش‌بیمارستانی و ترخیص هرچه سریع‌ترِ آمبولانس‌های فوریت‌های پزشکی انجام شده است.

راستین خاطرنشان کرد: بر اساس آمار و اطلاعات پلیس راه، عمده تصادفات در ۳۰ کیلومتری شهرها رخ می‌دهد لذا تمهیدات لازم اندیشیده شده است که پوشش امدادی در مبادی ورودی و خروجی شهرها با کیفیت بیشتری صورت گیرد.

وی ادامه داد: برهمین اساس، از روز سوم تا دهم تیرماه و از روز ۲۵ تا ۳۱ شهریور ماه، با توجه به افزایش حجم ترافیکی جاده‌ها، دو دستگاه خودروی اتوبوس آمبولانس فوریت‌های پزشکی در سه‌راهی جندق و عوارضی اتوبان اصفهان- کاشان مستقر می‌شوند.

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان اظهار کرد: با توجه به اینکه در سال‌های گذشته، پیکِ زمان تصادفات از ساعت ۲۰ تا ۲۴ شب بوده است لذا آمبولانس‌های اورژانس ۱۱۵ هر روز از ساعت ۱۸ تا ۲۳ با چراغ گردان روشن در حاشیه جاده‌ها مستقر می‌شوند؛ در روزهای تعطیل و پرترافیک نیز، واحدهای امدادی اورژانس پیش‌بیمارستانی، علاوه بر این ساعات، از ساعت ۸ تا ۱۲ نیز مستقری خواهند داشت.

راستین با بیان اینکه بر پوشش امدادی نقاط حادثه خیز تاکید شده است، گفت: هماهنگی‌های لازم با فرودگاه و ایستگاه‌های راه‌آهن نیز برای استقرار دائمی واحدهای امدادی انجام شده است.

وی تاکید کرد: در ایام این طرح، دپوی دارو و تجهیزات مصرفی به اندازه کافی در پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی صورت گرفته است.

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان افزود: در مدت اجرای طرح امداد تابستانی، تعداد ۱۳۳ پایگاه‌ شهری و جاده‌ای، یک پایگاه امداد هوایی، بیش از ۸۰۰ نفر نیروی انسانی، ۱۵ مرکز اتاق فرمان، یک مرکز EOCو ۵۸ بیمارستان در استان اصفهان، آماده ارائه خدمات به بیماران و مصدومان حوادث هستند.