طرح امداد- سلامت نوروزی در اصفهان آغاز به کار کرد.

امداد نوروزی سال 95

طرح امداد- سلامت مسافران نوروزی، از ساعت ۸ صبح امروز چهارشنبه ۲۵ اسفندماه ۹۵ همزمان با سراسر کشور در استان اصفهان آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان، دکتر غفور راستین اظهار کرد: طرح امداد- سلامت نوروزی ۹۶، ساعت ۸ صبح امروز چهارشنبه ۲۵ اسفند ماه ۹۵ همزمان با سراسر کشور در استان اصفهان کلید خورد و این طرح تا ساعت ۸ صبح چهاردهم فروردین ماه ۹۶ ادامه دارد.

وی افزود: در راستای این طرح، هماهنگی‌های لازم با تمامی ارگان‌ها و سازمان‌های متولی حمل و نقل جاده‌ای و امدادرسانی اعم از راهداری، پلیس راه و جمعیت هلال احمر انجام شده است.

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان تصریح کرد: در نوروز امسال ۱۷ ایستگاه سلامت در جاده‌های استان اصفهان پیش‌بینی شد که این ایستگاه‌ها در جاده‌های پرتردد و جاده‌های کم برخوردار از لحاظ پزشکی و درمانی مستقر می‌شوند.

راستین خاطرنشان کرد: در ایام نوروز ۹۶، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس در پایگاه فوریت‌های پزشکی سه‌راهی جندق در محور نایین- خور- جندق از توابع شهرستان خوروبیابانک و یک دستگاه در محل عوارضی اتوبان کاشان در مسیر اصفهان به کاشان، مستقر می‌شوند.

وی با بیان اینکه تمامی هماهنگی های لازم با بیمارستان‌های استان اصفهان در این ایام انجام شده است، گفت: تعداد ۱۳۴ پایگاه اورژانس پیش‌بیمارستانی، ۲ دستگاه موتورلانس و یک پایگاه امداد هوایی به طور ویژه برای امدادرسانی به سراسر استان اصفهان و استان‌های همجوار، ۱۵ اتاق فرمان و ۸۰۰ نیروی انسانی اعم از کارشناس پرستاری، تکنسین فوریت‌های پزشکی و پزشک در طرح امداد نوروزی اصفهان به صورت آماده باش کامل قرار دارند.

رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان افزود: در ایام نوروز ۹۶، پایگاه‌های شهری اصفهان در میادین اصلی و مکان‌های پرتردد و پایگاه‌های جاده‌ای در حاشیه جاده‌ها از ساعت ۹ تا ۱۲ و ۱۶ تا ۲۰ مستقر می ‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: در شهر اصفهان نیز به دلیل ویژگی‌های گردشگری و توریستی خاصی که دارد، واحدهای امدادی اورژانس پیش‌بیمارستانی در مکان‌های پرتردد شهر از جمله گلستان شهدا، مجموعه تخت فولاد، میدان امام (ره) و مجموعه کوهستانی صفه مستقر می‌شوند.

.