ماموریت‌های تصادفی فوریت‌های پزشکی تیران در ۶ ماهه امسال ۱۰ درصد افزایش یافت

اخبار سه ماهه تیران وکرون

رییس اداره اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان گفت: در ۶ ماهه نخست امسال، فوریت‌های پزشکی شهرستان تیران و کرون ۶۴۶ ماموریت تصادفی را انجام داد که این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۰ درصد افزایش داشته است.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان، علیرضا قاسمی اظهار کرد: تکنسین‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی شهرستان تیران و کرون در ۶ ماهه نخست امسال به یک هزار و ۶۷۱ ماموریت اعزام شدند که این عدد در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۱۸.۶۱ درصد افزایش داشته است.وی افزود: از مجموع ماموریت‌های انجام شده، یک هزار و ۲۵ مورد غیرتصادفی و ۶۴۶ مورد تصادفی بوده است.رییس اداره اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان با اشاره به افزایش ۱۰ درصدی ماموریت‌های تصادفی اورژانس ۱۱۵ تیران و کرون در مقایسه با ۶ ماهه سال گذشته، تصریح کرد: از مجموع امدادرسانی‌های انجام شده به حوادث رانندگی در این مدت، ۵۳۹ مورد در جاده‌ها و ۱۰۷ مورد در مناطق شهری بوده است.قاسمی خاطرنشان کرد: در نیمه نخست امسال، بیشترین موارد ماموریت‌های غیرتصادفی در این شهرستان با ۱۹۱ مورد مربوط به بیماران قلبی و ۷۳ مورد تنفسی بود؛ همچنین در این مدت، در مجموع ماموریت‌های انجام شده، یک هزار و ۲۰۸ بیمار و مصدوم پس از دریافت خدمات امداد اورژانس پیش‌بیمارستانی به بیمارستان منتقل و ۳۰۸ نفر توسط تکنسین‌های اورژانس ۱۱۵ به صورت سرپایی در محل حادثه درمان شدند.وی افزود: پرسنل فوریت‌های پزشکی شهرستان تیران و کرون در ۶ ماهه امسال، پوشش امداد – سلامت ایام نوروز، آزمون سراسری، راهپیمایی عفاف و حجاب، مراسم پیاده روی و کوهپیمایی به مناسبت روز مبارزه با اعتیاد و مواد مخدر، مراسم استقبال از شهدای تازه تفحص شده، طرح امداد تابستانه، مراسم یادواره شهدای شهرستان، تشییع پیکر شهید مدافع حرم و مراسم و همایش و نمایش واقعه غدیر را بر عهده داشتند.رییس اداره اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان، جمعیت شهرستان تیران و کرون را بالغ بر ۷۲ هزار نفر عنوان کرد و گفت: فوریت‌های پزشکی این شهرستان با برخورداری از ۲ پایگاه شهری و جاده‌ای، یک اتاق فرمان و ۱۵ نفر نیروی موظف و اضافه کار به صورت ۲۴ ساعته و رایگان در حال ارائه خدمات به مصدومان و بیماران است.وی با بیان اینکه شهرستان تیران و کرون دارای ۳ شهر، ۴۴ روستا و ۱۹ ده با کمتر از ۲۰ خانوار است، افزود: این شهرستان پل ارتباطی بین سه استان چهارمحال وبختیاری، اصفهان و خوزستان است و حدود ۱۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی اصلی کشور در این شهرستان قرار دارد.