مرد۶۳ساله توسط تکنسین های شهرستان مبارکه به زندگی دوباره بازگشت

مرد۶۳ساله‌ای،پس ازایست کامل قلبی و باتلاش تکنسینهای فوریتهای پزشکی اورژانس پیش بیمارستانی۱۱۵ شهرستان مبارکه به زندگی دوباره بازگشت.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی اصفهان، آقای ابوطالبی مسئول امور پایگاههای شهرستان مبارکه گفت: روز گذشته ،مرد۶۳ساله ای که حین پیاده روی در میدان اصلی شهر دچار کاهش سطح هوشیاری شده بود توسط تکنسین های فوریت های پزشکی شهرستان مبارکه و پس از۳۰دقیقه تلاش و انجام اقداماتی همچون: باز کردن راه هوایی ،اکسیژن درمانی و دارو درمانی، به زندگی دوباره بازگشت.
ایشان افزود: براساس این گزارش ،مرد۶۳ساله پس از بازگشت علائم حیاتی خود و هوشیاری کامل توسط یک واحد امدادی اورژانس پیش بیمارستانی۱۱۵ به بیمارستان محمدسول الله(ص) مبارکه منتقل گردید.
گفتنی است، آقایان سیدعباس ابن هاشمی ومحمداسدی تکنسین‌های فوریتهای پزشکی حاضر در این عملیات احیای موفقیت آمیز بودند.