ممانعت از سوء استفاده افراد سودجو از معرفی آمبولانس‌های خصوصی

راهکارهای ممانعت از سوء استفاده افراد سودجو از "معرفی آمبولانس‌های خصوصی به بیماران" در نشستی با حضور مدیران مراکز آمبولانس خصوصی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان، بازرس مراکز آمبولانس خصوصی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: صبح روز سه‌شنبه ۱۵ اسفندماه جاری، نشست مدیران مراکز آمبولانس خصوصی تابعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از شهرستان‌های اصفهان، نجف آباد و خمینی‌شهر با موضوع بررسی راهکارهای ممانعت از سوء استفاده افراد سودجو از "معرفی آمبولانس‌های خصوصی به بیماران ترخیص شده از مراکز درمانی " برگزار شد.

حیدرعلی رنجبر افزود: در این جلسه مقرر شد که با تصویب شورای مدیران معاونت درمان، مراکز درمانی شهرستان اصفهان به چهار منطقه تقسیم و انتقال بیماران در هر منطقه به یکی از مراکز آمبولانس خصوصی واگذار شود؛ همچنین پس از این مصوبه، هر مرکز می تواند؛ در صورت داشتن مجوز تبلیغ از سازمان نظام پزشکی؛ اقدام به تبلیغ در منطقه تحت پوشش خود نماید. و مراکز درمانی با رعایت منشور حقوق بیمار صرفا مجاز به ارجاع بیماران خود به مرکز آمبولانس خصوصی منطقه مربوطه می باشند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین مصوب شد که طی مکاتبه‌ای با دادستان اصفهان، مجوزی به مراکز درمانی داده شود که بتوانند آمبولانس‌های غیرمجاز و فاقد استانداردهای طبی و برچسب سلامت را در هنگام انتقال بیمار به آن مرکز، توقیف کنند.

گفتنی است، نشست مدیران مراکز آمبولانس خصوصی تابعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان، رییس اداره صدور پروانه‌های معاونت درمان، مسئول امور حقوقی معاونت درمان و بازرس مراکز آمبولانس خصوصی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

.

نشانی:اصفهان- خیابان بزرگمهر- جنب بیمارستان شهید صدوقی- کوچه شهرستانی- مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی-کدپستی: *****            تلفن:۳۲۶۴۲۷۸۱-۳۲۶۴۲۷۸۲                    نمابر: ۳۲۶۴۲۳۶۵                        سامانه پیامک:۳۰۰۰۷۵۱۱۱۵               ایمیل:Ravabet@ems.mui.ac.ir