نخستین جلسه کارگروه پیشگیری از حوادث در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد

کارگروه پیشگیری

مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان گفت: در راستای پیگیری سند ملی پیشگیری از بیماری های غیر واگیر و کارگروه دانشگاهی این سند در استان اصفهان، نخستین جلسه کارگروه پیشگیری از حوادث در سطح دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان، دکتر غفور راستین اظهار کرد: به دنبال تنظیم سند ملی پیشگیری از بیماری های غیر واگیر با ۱۳ موضوع مختلف با محتوای عوامل خطر بیماری های غیر واگیر مانند مشکلات قلبی، روانی، حوادث و مصرف دارو، کارگروه دانشگاهی این سند در استان اصفهان تشکیل شد.

وی با بیان اینکه کارگروه پیشگیری از حوادث ترافیکی یکی از زیر مجموعه های کارگروه دانشگاهی این سند در اصفهان است، افزود: با ابلاغ رییس دانشگاه، مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی اصفهان به عنوان متولی این کارگروه مشخص شده است.

دکتر راستین تصریح کرد: نخستین جلسه این کارگروه با حضور اعضای داخلی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از جمله معاونت درمان، معاونت بهداشتی و مرکز فوریتهای پزشکی برگزار شد.

وی خاطرنشان کرد: در این جلسه آمار و اطلاعاتی از حوادث ترافیکی جهان، ایران و استان اصفهان ارائه شد و درخصوص اینکه چه باید کرد تا در سایر بخش های مرتبط نیز اقداماتی در راستای کاهش حوادث ترافیکی و به تبع مصدومان و متوفیان انجام شود، بحث و گفتگو شد.

مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان گفت: در این جلسه، تصمیماتی نیز اتخاذ شد که آموزش رانندگان با کمک سایر سازمان های مرتبط، همکاری بخش آموزش بیمارستان ها و مراکز درمانی درخصوص آموزش ایمنی به مصدومان و ارائه راهکارهایی در زمینه های استفاده از کمربند و کلاه ایمنی، صندلی کودک، مصرف مشروبات الکلی هنگام رانندگی و پرهیز از سرعت بالا از جمله این تصمیمات بود.دکتر راستین با اشاره به اینکه استفاده از کلاه ایمنی ۴۰ درصد کاهش مرگ و میر موتورسیکلت سواران را به دنبال دارد، یادآور شد: براساس آمار سازمان جهانی بهداشت، علت نهایی فوت در تصادفات به ترتیب ضربه به سر، شکستگی های متعدد و خونریزی بوده است.وی بیشترین حوادث ترافیکی را مربوط به شهرها و در شهرها مربوط به موتورسواران دانست و اظهار کرد: عوامل خطر در بروز حوادث رانندگی به ترتیب عبارتند از سرعت بالا، نبستن کمربند ایمنی، استفاده نکردن از کلاه ایمنی، مصرف مواد مخدر و الکل و استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی است.

نشانی: اصفهان- خیابان بزرگمهر- جنب بیمارستان شهید صدوقی- کوچه شهرستانی- مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی

تلفن:۳۲۶۴۲۷۸۱-۳۲۶۴۲۷۸۲

نمابر: ۳۲۶۴۲۳۶۵