نخستین کنفرانس علمی تریاژ در حوادثCbrneدر اصفهان برگزار شد

cbrne

نخستین کنفرانس علمی یک روزه تریاژ در حوادث CBRNE ویژه پزشکان، پرستاران، مدیران خدمات درمانی و پرسنل فوریت های پزشکی در استان اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان اصفهان، مسئول دبیرخانه پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: براساس ابلاغ دستورالعمل تریاژ در حوادث از سوی وزارت بهداشت به استان های کشور، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به همت دبیرخانه پدافند غیرعامل این دانشگاه برای نخستین بار در کشور، به صورت پیشتاز، سلسله دوره های آموزشی تریاژ در حوادث CBRNE را برگزار می کند.
دکتر ریحانه رستگار افزود: منظور از حوادث CBRNE مجموع حوادث شیمیایی، زیستی، پرتوی و انفجارات تروریستی داخل شهری است.
وی تصریح کرد: نخستین دوره از سلسله دوره های مذکور امروز شنبه ۳۰ شهریورماه با حضور ۱۵۰ نفر شرکت کننده برگزار شد.
مسئول دبیرخانه پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه این دوره با امتیاز بازآموزی مداوم برای شرکت کنندگان همراه است، خاطرنشان کرد: تعدادی از اعضای هیأت علمی دانشگاه، تدریس در این کنفرانس علمی را برعهده داشتند و دوره ذکر شده همراه با پرسش و پاسخ برگزار شد.
دکتر رستگار اظهار کرد: اصول تریاژ، تریاژ در حوادث شیمیایی، زیستی و پرتوی و نحوه استفاده از لباس حفاظت در برابر حوادث CBRNE از مباحث مطرح شده در این دوره علمی یک روزه بود.

نشانی: اصفهان- خیابان بزرگمهر- جنب بیمارستان شهید صدوقی- کوچه شهرستانی- مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی

تلفن:۳۲۶۴۲۷۸۱-۳۲۶۴۲۷۸۲

نمابر: ۳۲۶۴۲۳۶۵