هفتمین برنامه طرح نظام جامع نظارت سازمان اورژانس کشور در قطب مرکزی اجرا شد

بازدید

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از اجرای هفتمین برنامه طرح نظام جامع نظارت سازمان اورژانس کشور در قطب مرکزی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث استان اصفهان، دکتر غفور راستین اظهار کرد: در طرح جامع نظارت سازمان اورژانس کشور، ناظران اعزام شده از طرف سازمان طبق برنامه، یکی از قطب های اورژانس پیش بیمارستانی که شامل چند مرکز اورژانس پیش بیمارستانی میشود را از نظر نحوه عملکرد ۲۱ فرآیند مدیریتی ابلاغ شده به این مراکز مورد بررسی قرار میدهند.

وی افزود: فرایندهای کنترل کیفیت، بررسی شکایات، نظرسنجی و رضایتمندی، پژوهش و آموزش از جمله فرآیندهایی هستند که مورد بررسی قرار میگیرند.

مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان با بیان اینکه هفتمین برنامه این طرح از هفتم تا نهم مهرماه جاری در قطب مرکزی کشور شامل استان های اصفهان، یزد، چهارمحال و بختیاری و کاشان برگزار شد، تصریح کرد: هدف از اجرای این طرح یکسان سازی فرآیندها و ایجاد وحدت رویه در عملکرد مراکز اورژانس پیش بیمارستانی مطابق استانداردها و دستورالعمل های ابلاغی سازمان است.

دکتر راستین خاطرنشان کرد: در این طرح خلاقیت و نوآوری های مراکز در اجرای دستورالعمل های ابلاغی مورد بررسی قرار گرفته و نتایج به دست آمده به اطلاع مسئولان سازمان رسانده و تجارب مفید در اختیار سایر مراکز کشور قرار داده می شود.

وی یادآور شد: ناظران طرح، همان مسئولان نظارت مراکز فوریت های پزشکی کشور هستند که به صورت چرخشی از استان های سراسر کشور انتخاب می شوند تا هم از ظرفیت استان ها بهره گیری شده و هم این افراد تجارب جدیدی کسب کرده و به مراکز خود منتقل کنند.

مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان تصریح کرد: در جریان این نظارت ها، مشکلات موجود در مسیر انطباق عملکردها با دستورالعمل های ابلاغی اورژانس کشور استخراج و در جلسه جمع بندی، این موارد به روسای مراکز اعلام می شود.

دکتر راستین گفت: امروز نیز در جلسه ای که با حضور روسای مراکز قطب مرکزی کشور و کارشناسان ناظر از سازمان اورژانس و سایر مراکز برگزار شد، مواردی که در نظارت های دو روز اخیر جمع بندی شده بود، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

نشانی: اصفهان- خیابان بزرگمهر- جنب بیمارستان شهید صدوقی- کوچه شهرستانی- مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی

تلفن:۳۲۶۴۲۷۸۱-۳۲۶۴۲۷۸۲

نمابر: ۳۲۶۴۲۳۶۵