هیئت امنای شهرک صنعتی محمودآبادوحسین آباد، ساختمان پایگاه اورژانس۱۱۵ را بنا می کنند

احداث ساختمان پایگاه جاده ای اورژانس شماره۲،شهرستان شاهین شهر توسط مسئولین و هیئت امنای شهرک صنعتی محمودآباد وحسین آبادکلنگ زنی شد.

آقای علیرضا قاسمی مسئول فوریت های پزشکی شهرستان شاهین شهر در گفتگو با روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان اصفهان گفت: صبح روز چهارشنبه ۲۶شهریور ماه ۹۳ مراسم کلنگ زنی ساخت پایگاه شماره ۲ اورژانس پیش بیمارستانی ۱۱۵ باحضوربخشدار و رئیس شبکه بهداشت و درمان شاهین شهر ، مدیر حوادث و فوریت های پزشکی استان اصفهان ،رئیس شورای شهر ، هیئت امنا شهرک صنعتی محمود آباد و حسین آباد و جمعی ازمسئولین ادارات وارگان ها وخیرین شهرستان شاهین شهر برگزارگردید.
قاسمی با بیان اینکه زمین این پایگاه از طرف هیئت امنا شهرک صنعتی به مرکز فوریتهای پزشکی اهدا شده است، تصریح کرد: اجرای عملیات فونداسیون ساختمان فوق الذکر دردستورکار آن هیئت امنا قرار گرفت.
ایشان ضمن اشاره به تجهیز و راه اندازی کانکس پایگاه شماره ۲ شاهین شهر در سال جاری افزود: تعداد یک دستگاه خودروی آمبولانس نیز با تجهیزات کامل مویایل آی سی یو که توسط هیئت امنا آن شهرک صنعتی اهداء گردید ه است به همراه ۶ نفر پرسنل فوریتهای پزشکی به صورت نوبتهای کاری ۲۴ ساعته در این پایگاه آماده‌ی ارائه‌ی خدمات اورژانس پیش‌بیمارستانی۱۱۵ به امدادخواهان می‌باشند.
گفتنی است دومین پایگاه جاده ای  اورژانس پیش‌بیمارستانی شهرستان شاهین شهر در محور اصفهان – شاهین شهر در شهرک صنعتی حسین آباد واقع شده است.