وظیفه دانشگاه علوم پزشکی، حمایت اورژانسی از اورژانس است

مراسم افتتاحیه پروژه های اصفهان

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه وظیفه ما، حمایت اورژانسی از اورژانس است، گفت: عامل نیروی انسانی در فوریتهای پزشکی، نقش کیمیا دارد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان، دکتر چنگیز در مراسم افتتاحیه ۵ پروژه اورژانس پیش بیمارستانی در استان گفت: دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در انجام وظایف مشترک با سازمان های زیرمجموعه خود، هیچ حد و مرزی نمی شناسد و بر اهمیت زمان در اورژانس کاملا تاکید دارد.

وی با بیان اینکه وظیفه دانشگاه علوم پزشکی، حمایت اورژانسی از اورژانس است، افزود: حمایت از اورژانس پیش بیمارستانی برای ما در اولویت نخست قرار دارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: پروژه هایی که امروز در فوریتهای پزشکی اصفهان افتتاح شد، خدمت بیشتر، با کیفیت بالاتر را به همراه دارد ولی عنصری که در کنار این موارد، به عنوان کیمیا عمل می کند، عامل نیروی انسانی است.

دکتر چنگیز ادامه داد: در اورژانس پیش بیمارستانی، خواسته و احساس مسئولیت پرسنل باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد.

نشانی:اصفهان- خیابان بزرگمهر- جنب بیمارستان شهید صدوقی- کوچه شهرستانی- مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی-کدپستی: *****            تلفن:۳۲۶۴۲۷۸۱-۳۲۶۴۲۷۸۲                    نمابر: ۳۲۶۴۲۳۶۵                        سامانه پیامک:۳۰۰۰۷۵۱۱۱۵               ایمیل:Ravabet@ems.mui.ac.ir