پیام آقای دکتر نمکی وزیر بهداشت به مناسبت روز ملی اورژانس

دکتر نمکی

عشق‌ورزي به انسان‌ها از سرمايه هاي ارزشمند تکنسين اورژانس است

دکتر سعيد نمکي وزير بهداشت در پيامي چهل و چهارمين سالگرد تاسيس اورژانس ۱۱۵ را تبريک گفت.

متن پيام دکتر نمکي به شرح زير است:

همکاران جهادگر و گرانقدر سازمان اورژانس کشور

باسلام

به لطف و عنايت خداوند متعال و ظل توجهات حضرت وليعصر(عج) و رهبري فرزانه، به بهانه چهل و چهارمين سالگرد تاسيس اورژانس ??? به تکريم و تمجيد اراده‌هاي استواري بر مي‌خيزيم که وجودشان براي سلامت جامعه يک نعمت الهي است و برکات خدمتشان براي هميشه در ذهن مردم مهربان و قدرشناسمان ماندگار خواهد بود.

برخود مي‌باليم که افرادي پاک نهاد و نيکو سرشت به پشتوانه‌ي توانايي و دانايي توشه گرفته از دين مبين اسلام، عرق ملي و حس نوع دوستي در سوداي تامين سلامت انسان‌ها همت خويش را به کار گرفته‌اند و مجدانه تلاش مي‌نمايند و با سعه صدر و حسن خلق به پشتوانه‌ي دانش روز با همت و تلاش جدي و با مهارت و دقت نظر نسبت به مداوا در نهايت فرهيختگي و هوشمندي اهتمام مي‌ورزند. بي شک تلاش صادقانه، عشق ورزي به انسان‌ها و بهره‌مندي از علم و مهارت از سرمايه‌هاي ارزشمند يک تکنسين سازمان اورژانس کشور است.

در شرايط کنوني با افزايش سوانح، حوادث و بلايا بيش از هر زمان ديگر نياز به سطوح پيشرفته خدمات و مراقبت‌هاي پيش بيمارستاني احساس مي‌شود. شما تلاشگران عرصه فوريت‌هاي پزشکي در بيشتر مواقع اولين کساني هستيد که بر بالين مصدومين و نيازمندان دريافت خدمات درماني اورژانس حاضر مي‌شويد و کمک به حفظ حيات آنان را بر عهده مي‌گيريد که خود نشان از اهميت والاي خدمت ارزشمندتان و جايگاه رفيع اورژانس ??? است.

لذا لازم است براي ارائه خدمت شايسته به گيرندگان خدمت، همواره خود را به دانش روز، مهارتهاي فني و اخلاق حرفه‌اي، آراسته و با احساس مسئوليت و رسيدن بر بالين بيماران در سريعترين زمان ممکن به عنوان فرشتگان نجات، حلاوت نجات جان انسانها را با عمق وجودتان احساس نموده و زندگي دوباره را براي مددجويانمان به ارمغان آوردي. اينجانب ضمن تبريک فرا رسيدن بيست و ششم شهريور روز فوريت‌هاي پزشکي از زحمات خالصانه و ماهرانه و بدون انتظارات مادي شما عزيزان نهايت تقدير و تشکر را دارم.

اميد است با استعانت از خداوند متعال و بهره‌گيري از رهنمودهاي مقام معظم رهبري با دو بال انديشه و ايمان در آسمان پيشرفت و تعالي بشريت و تا بي‌کرانه عالم هستي به پرواز درآماده و در برداشتن گام‌هاي مستحکم و مطمئن در مسير مهرورزي به مردم و همچنين نجات جان مردم غيورمان، سرآمد باشيد. از خداي مهربان براي همگان سلامتي و توفيق خدمت به همنوعان نيازمند را خواهنم.

دکتر سعيد نمکي

وزير بهداشت ، درمان و آموزش پزشکي

نشانی: اصفهان- خیابان بزرگمهر- جنب بیمارستان شهید صدوقی- کوچه شهرستانی- مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی

تلفن:۳۲۶۴۲۷۸۱-۳۲۶۴۲۷۸۲