چهارمين کارگاه آموزشی PHTM در فوریت‌های پزشکی اصفهان برگزار شد

phtm

مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان گفت: چهارمين کارگاه آموزشی مدیریت پیش‌بیمارستانی بیماران ترومایی (PHTM) با مشارکت مربيان اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در شهرستان فلاورجان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان، دکتر غفور راستین اظهار کرد: چهارمين کارگاه آموزشی مدیریت پیش‌بیمارستانی بیماران ترومایی (PHTM) با مشارکت مربيان اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به مدت ۲ روز در تاریخ ٢٥ و ٢٦ شهريور ماه سال جاری در دو نوبت صبح و بعدازظهر در محل خانه معلم خير آباد شهرستان فلاورجان برگزار شد.
وی افزود: در این دوره که با هدفِ ارتقای سطح دانش، نگرش و عملکرد پرسنل فوریت‌های پزشکی در برخورد با مصدومان ترومایی به صورت تئوری و عملی برگزار شد، ۲۴ نفر از پرسنل اورژانس استان اصفهان شرکت کردند.
مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان تصریح کرد: مباحث مختلفی چون تروما به سر و ستون مهره‌ها، قفسه سینه، شکم، لگن، اندام‌ها، مدیریت راه هوایی در بیماران ترومایی، کنترل خونریزی و شوک، نحوه برخورد با سوختگی ها، نحوه برخورد با کودک یا سالمندِ دچار تروما و ارزیابی بیمار ترومایی از عناوین مطرح شده در این دوره آموزشی بود.
دکتر راستین خاطرنشان کرد: در کنار هر مبحث تئوری، یک برنامه عملی پیش‌بینی شده بود که در قالب چهار ایستگاه مهارت آموزی، بیمارنماها براساس سناریوی از پیش تعیین شده برای بخش عملی گریم می‌شدند و اساتید در هر ایستگاه، شرکت‌کنندگان را برای انجام مهارت‌های استانداردِ برخورد با مصدومان ترومایی راهنمایی می‌کردند.
وی افزود: در این دوره دو روزه هر شرکت‌کننده حداقل ۱۲ سناریوی بیمار ترومایی را تمرین کرد و تمامی مباحث تئوری را در عمل انجام داد.
مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان گفت: در تلاش هستیم که در ماه‌های آينده نیز در هر ماه حداقل یک دوره PHTM را طبق الگوی استاندارد کشوری برگزار کنیم تا تمام پرسنل استان اصفهان بتوانند در این دوره شرکت کنند.
دکتر راستین با اشاره به اینکه این دوره به صورت کشوری و براساس دستورالعمل ابلاغ شده از سوی سازمان اورژانس کشور برگزار شد، اظهار کرد: در پایان دوره، آزمون کتبی و عملی از شرکت‌کنندگان به عمل آمد و نفرات برتر معرفی و تشویق شدند.
وی ادامه داد: در بخش آزمون کتبی و عملي در چهارمين دوره این کارگاه، " خانم مهري نصيري " از شهرستان لنجان و " آقاي عبداله نظري " از شهرستان اصفهان رتبه هاي برتر را به خود اختصاص دادند.
شايان ذكر است در مراسم اختتاميه اين كارگاه و به مناسبت چهل و سومين سالگرد تاسيس اورژانس پيش بيمارستاني با حضور ناظر محترم اورژانس كشور ، مدير محترم شبكه بهداشت و درمان شهرستان فلاورجان ، معاون شبكه بهداشت ، معاون محترم فرماندار فلاورجان ، مدير بحران فرمانداري فلاورجان و مسئولين اورژانس استان از زحمات پرسنل خدوم اورژانس پيش بيمارستاني قدرداني و هديه اي به رسم يادبود به كليه شركت كنندگان اهدا شد.

نشانی:اصفهان- خیابان بزرگمهر- جنب بیمارستان شهید صدوقی- کوچه شهرستانی- مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی-کدپستی: *****            تلفن:۳۲۶۴۲۷۸۱-۳۲۶۴۲۷۸۲                    نمابر: ۳۲۶۴۲۳۶۵                        سامانه پیامک:۳۰۰۰۷۵۱۱۱۵               ایمیل:Ravabet@ems.mui.ac.ir