چهارمین جلسه مسئولان امور پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی اصفهان در سال ۹۵ برگزار شد

جلسه امور پایگاه ها

مسئول امور پایگاه‌های اورژانس پیش بیمارستانی استان اصفهان از برگزاری چهارمین جلسه مسئولان امور پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی استان اصفهان در سال ۹۵ خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان، محسن افتخاری اظهار کرد: صبح امروز شنبه ۱۶ بهمن ماه جاری، چهارمین جلسه مسئولان امور پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی استان اصفهان در سال ۹۵، با محوریت هماهنگی اقدامات لازم در ایام نوروز، طرح امداد نوروزی ۹۶ و ارائه گزارش عملکرد و بررسی شاخص‌های عملیاتی برگزار شد.وی افزود: در این جلسه که با حضور تمامی مسئولان امور پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی شهرستان‌های استان، رییس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی، رییس اداره اورژانس پیش‌بیمارستانی و مسئولان واحدهای ستادی اورژانس ۱۱۵ اصفهان برگزار شد، مسئولان پایگاه‌های شهرستان‌ها، گزارشی از عملکرد خود در سال ۹۵ ارائه کردند.مسئول امور پایگاه‌های اورژانس پیش بیمارستانی استان اصفهان تصریح کرد: همچنین دکتر راستین درخصوص عملکرد پرسنل اورژانس ۱۱۵ در ایام نوروز، مطالبی را ارائه کرد؛ رییس اداره اورژانس پیش‌بیمارستانی استان نیز در این جلسه، به عملیاتی شدن ناوگان جدید آمبولانس‌های توزیع شده در پایگاه‌های استان اشاره کرد.افتخاری خاطرنشان کرد: طرح مشکلات مالی و پرسنلی در سطح استان نیز از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود که راهکارها و تصمیمات لازم درخصوص آنها اتخاذ شد.وی یادآور شد: همچنین مسئولان واحدهای ستادی اورژانس ۱۱۵ اصفهان، مطالبی در رابطه با شهرستان‌ها ارائه کردند و از مسئولان پایگاه‌ها خواستند که پیگیری‌های لازم را به عمل آورده و گزارش آن را ارائه کنند.

نشانی:اصفهان- خیابان بزرگمهر- جنب بیمارستان شهید صدوقی- کوچه شهرستانی- مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی-کدپستی: *****            تلفن:۳۲۶۴۲۷۸۱-۳۲۶۴۲۷۸۲                    نمابر: ۳۲۶۴۲۳۶۵                        سامانه پیامک:۳۰۰۰۷۵۱۱۱۵               ایمیل:Ravabet@ems.mui.ac.ir