کارگاه آموزشی برنامه ملی نظام سلامت در بلایا و فوریت‌ها برگزار شد

کلاس فوریت در بلایا

مدیر بحران و پدافند غیرعامل استان اصفهان گفت: کارگاه آموزشی برنامه ملی نظام سلامت در بلایا و فوریت‌ها با حضور ۳۰ نفر شرکت‌کننده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان، علیرضا کیخایی اظهار کرد: کارگاه آموزشی برنامه ملی نظام سلامت در بلایا و فوریت‌ها (EOP) ویژه دبیران کمیته مدیریت خطردر بلایا با هدف آموزش در راستای تدوین برنامه عملیاتی پاسخ بیمارستانی در بلایا و فوریت‌ها و تکمیل برنامه عملیاتی پاسخ دانشگاه در حوادث و بلایا برگزار شد.

وی افزود: این کارگاه، به همت دبیرخانه کارگروه سلامت در حوادث غیرمترقبه دانشگاه علوم پزشکی و واحد آموزش مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی در گروهِ اولِ بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

مدیر بحران و پدافند غیرعامل مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان تصریح کرد: در این کارگاه، مبحث کلی مدیریت بحران در مراکز درمانی، کارکردهای فاز آمادگی و پاسخ بیمارستانی در بلایا و فوریت‌ها توسط بنده و آقای مرتضی قادری، مسئول آموزش مرکز ارائه شد.

کیخایی خاطرنشان کرد: مرحله دوم و سوم این کارگاه، ویژه گروه دوم بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و اورژانس پیش‌بیمارستانی در تیرماه امسال برگزار می‌شود.

.