کلنگ احداث ساختمان پایگاه اورژانس ۱۱۵ منظریه به مناسبت دهه فجر بر زمین خورد.

افتتاح پایگاه منظریه شهرضا

مسئول امور پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی استان اصفهان از کلنگ‌زنی ساختمان پایگاه اورژانس ۱۱۵ منظریه شهرضا، همزمان با ایام الله دهه فجر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان، محسن افتخاری گفت: صبح امروز، چهارشنبه نوزدهم بهمن ماه جاری، دکتر غفور راستین مدیر حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان به همراه دکتر تنهایی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهرضا در دیدار با خانم محمودی نماینده مردم شهرضا و دهاقان در مجلس شورای اسلامی، از زحمات وی برای پیگیری مشکلات اورژانس در مجلس، تقدیر کردند.وی افزود: همچنین در این دیدار، مشکلات مربوط به اورژانس پیش‌بیمارستانی این دو شهرستان مطرح و مقرر شد این مسائل با هماهنگی وزارت بهداشت و درمان برطرف شود.مسئول امور پایگاه‌های فوریت‌های پزشکی استان اصفهان تصریح کرد: در این بازدید، با حضور فرماندار و مسئولان شهرستان شهرضا از ناوگان جدید آمبولانس‌های اورژانس ۱۱۵ رونمایی شد.وی با اشاره به اینکه امروز، همزمان با ایام الله دهه فجر، کلنگ احداث ساختمان پایگاه‌ فوریت‌های پزشکی منظریه شهرضا به زمین خورد، گفت: این پایگاه در زمینی به وسعت ۵۰۰ مترمربع که از سوی شبکه بهداشت و درمان شهرضا تامین شده است، براساس نقشه‌های تیپ اورژانس ۱۱۵ توسط شهرداری شهرستان احداث و تا خرداد ماه سال ۹۶ تحویل داده می‌شود.