کمک به زایمان مادر باردار در اصفهان

زایمان

تکنسین‌های فوریتهای پزشکی ۱۱۵شهرستان اصفهان در عملیات موفقیت آمیز، مادر باردار رابرای بدنیا آوردن نوزاد خود یاری نمودند.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی اصفهان، در روز شنبه ۷ مرداد ماه سال جاری طی تماسی با اتاق فرمان ۱۱۵ اصفهان اعلام شد که خانم باردار ۳۵ساله ای دچار درد شدید زایمان شده است. لذا پس از اعلام این گزارش، یک واحد امدادی اورژانس پیش بیمارستانی ۱۱۵ از نزدیک ترین پایگاه اورژانس اصفهان سریعا بر بالین وی حاضر شد. تکنسین های فوریت های پزشکی از آنجایی‌ که مراحل زایمان در آن لحظه آغاز شده بود با انجام اقدامات مورد نیاز ، نوزاد را با سلامت کامل به دنیا آوردند. بر اساس این گزارش، نوزاد پس از دریافت خدمات درمانی اولیه و اکسیژن درمانی از سوی تکنسین های فوریت های پزشکی ۱۱۵ اصفهان در سلامت کامل بسر میبرند .گفتنی است:آقایان مهدی جمشیدی و حامد شیاسی، کارشناسان فوریتهای پزشکی حاضر دراین عملیات زایمان موفقیت آمیز بودند.