کمک به زایمان مادر باردار در اصفهان

زایمان

تکنسین‌های فوریتهای پزشکی ۱۱۵ اصفهان در عملیات موفقیت آمیز، مادر باردار رابرای بدنیا آوردن نوزاد دخترخود یاری نمودند.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی اصفهان، در ساعت ۷:۰۶ روز گذشته سه شنبه ۱۸ مهر ماه سال جاری طی تماسی با اتاق فرمان ۱۱۵ اصفهان اعلام شد که خانم باردار ۳۴ ساله ای دچار درد شدید زایمان شده است. لذا پس از اعلام این گزارش، یک واحد امدادی اورژانس پیش بیمارستانی ۱۱۵ ازپایگاه شماره یک بهارستان سریعا بر بالین وی حاضر شد. تکنسین های فوریت های پزشکی از آنجایی‌ که مراحل زایمان در آن لحظه آغاز شده بود با انجام اقدامات مورد نیاز ، نوزاد دختر را با سلامت کامل به دنیا آوردند. بر اساس این گزارش، نوزاد پس از دریافت خدمات درمانی اولیه و اکسیژن درمانی از سوی تکنسین های فوریت های پزشکی ۱۱۵ اصفهان به همراه مادر،به بیمارستان الزهرا (س) منتقل شد.گفتنی است:آقایان مسعود نعمت الهی و محمود براتی، کارشناسان فوریتهای پزشکی حاضر دراین عملیات زایمان موفقیت آمیز بودند.