کمک به زایمان مادر باردار در شهرستان برخوار

زایمان

تکنسین‌های فوریتهای پزشکی ۱۱۵شهرستان برخوار در عملیات موفقیت آمیز، مادر باردار را برای بدنیا آوردن نوزاد دختر خود یاری نمودند.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی اصفهان، در روز گذشته سه شنبه ۶ تیر ماه سال جاری طی تماسی با اتاق فرمان ۱۱۵ شهرستان شاهین شهر اعلام شد که خانم باردار ۳۷ساله ای دچار درد شدید زایمان شده است. لذا پس از اعلام این گزارش، یک واحد امدادی اورژانس پیش بیمارستانی ۱۱۵ از نزدیک ترین پایگاه اورژانس۱۱۵ در شهرستان برخوار سریعا بر بالین وی حاضر شد. تکنسین های فوریت های پزشکی از آنجایی‌ که مراحل زایمان در آن لحظه آغاز شده بود با انجام اقدامات مورد نیاز ، نوزاد دختر را با سلامت کامل به دنیا آوردند. بر اساس این گزارش، نوزاد پس از دریافت خدمات درمانی اولیه و اکسیژن درمانی از سوی تکنسین های فوریت های پزشکی ۱۱۵ شهرستان برخوار به همراه مادر،به بیمارستان دکتر غرضی اصفهان منتقل شد.گفتنی است:آقایان حسن میرزایی و مهرداد رحیمی ، کارشناسان فوریتهای پزشکی حاضر دراین عملیات زایمان موفقیت آمیز بودند.