کمک به زایمان مادر باردار در شهرستان فلاورجان

زایمان

تکنسین‌های فوریتهای پزشکی ۱۱۵شهرستان فلاورجان در عملیات موفقیت آمیز، مادر باردار رابرای بدنیا آوردن نوزاد پسر خود یاری نمودند.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی اصفهان، روز دوشنبه ۱۸ اردیبهشت ماه سال جاری طی تماسی با اتاق فرمان ۱۱۵ اعلام شد که خانم باردار ۳۳ ساله ای دچار درد شدید زایمان شده است. لذا پس از اعلام این گزارش، یک واحد امدادی اورژانس پیش بیمارستانی ۱۱۵ از نزدیک ترین پایگاه اورژانس سریعا بر بالین وی حاضر شد. تکنسین های فوریت های پزشکی از آنجایی‌ که مراحل زایمان در آن لحظه آغاز شده بود با انجام اقدامات مورد نیاز ، نوزاد پسر را با سلامت کامل به دنیا آوردند. بر اساس این گزارش، نوزاد پس از دریافت خدمات درمانی اولیه و اکسیژن درمانی از سوی تکنسین های فوریت های پزشکی ۱۱۵ فلاورجان به همراه مادر،به بیمارستان شفا کلیشاد منتقل شد.گفتنی است:آقایان محمد مرادی و مسئود سقائی، کارشناسان فوریتهای پزشکی حاضر دراین عملیات زایمان موفقیت آمیز بودند.