کمک به زایمان مادر باردار در شهرستان نایین

زایمان

تکنسین‌های فوریتهای پزشکی ۱۱۵شهرستان نایین در عملیات موفقیت آمیز، مادر باردار رابرای بدنیا آوردن نوزاد خود یاری نمودند.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی اصفهان، در روز سه شنبه ۱۰مرداد ماه سال جاری طی تماسی با اتاق فرمان ۱۱۵ این شهرستان اعلام شد که خانم باردار ۲۷ساله ای دچار درد شدید زایمان شده است. لذا پس از اعلام این گزارش، یک واحد امدادی اورژانس پیش بیمارستانی ۱۱۵ از نزدیک ترین پایگاه اورژانس در نیستانک سریعا بر بالین وی حاضر شد. تکنسین های فوریت های پزشکی از آنجایی‌ که مراحل زایمان در آن لحظه آغاز شده بود با انجام اقدامات مورد نیاز ، نوزاد را با سلامت کامل به دنیا آوردند. بر اساس این گزارش، نوزاد پس از دریافت خدمات درمانی اولیه و اکسیژن درمانی از سوی تکنسین های فوریت های پزشکی ۱۱۵ نایین به همراه مادر،به بیمارستان نایین منتقل شد.گفتنی است:آقایان حمیدرضا آزادفر و رضا عبدالهی، کارشناسان فوریتهای پزشکی حاضر دراین عملیات زایمان موفقیت آمیز بودند.