۵کشته ومصدوم براثر واژگونی خودرو در شهرستان شاهین شهر

واژگونی یک دستگاه خودروی رانادرمحورشاهین شهر(اتوبان آزادگان)، یک نفرکشته و۴نفرمصدوم شدند که توسط نیروهای امدادی اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان منتقل شدند.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی اصفهان، ساعت:۶:۳۱صبح امروز پنج شنبه ۵تیرماه۹۳، طی تماس تلفنی با اتاق فرمان۱۱۵ شهرستان شاهین شهر اعلام شد که یک دستگاه خودرو رانا در محور شاهین شهر(اتوبان آزادگان) واژگون و حال سرنشینان آن وخیم گزارش گردید.
بر اساس این گزارش،دوواحد امدادی از اورژانس پیش‌ بیمارستانی۱۱۵ به همراه دو تکنسین فوریت های پزشکی شهرستان شاهین شهر بر بالین مصدومان حاضر و پس از بررسی وضعیت جسمی مصدومان متاسفانه یک نفرازسرنشینان دردم جان خود را از دست داده بود وسایرمصدومان این حادثه  پس ازدریافت خدمات اولیه درمانی، توسط آمبولانس به بیمارستان گلدیس شاهین شهرمنتقل شدند.