۲۲ اُمین جلسه شورای اورژانس پیش‌بیمارستانی اصفهان در ۶ ماهه دوم ۹۵ برگزار شد.

جلسه شورای اداری

رییس اداره اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان گفت: امروز، بیست و دومین جلسه شورای اورژانس پیش‌بیمارستانی اصفهان در ۶ ماهه دوم ۹۵ برگزار شد که این جلسه مصوباتی را به همراه داشت.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان، علیرضا قاسمی اظهار کرد: صبح امروز، پنج‌شنبه ۲۱ بهمن ماه جاری، طبق روال پنج‌شنبه های هر هفته، جلسه شورای اورژانس پیش‌بیمارستانی اصفهان برای بیست و دومین بار در ۶ ماهه دوم امسال با محوریت بررسی وضعیت سامانه بی‌سیم دیجیتال اورژانس ۱۱۵ و تقدیر از زحمات شبانه روزی آقای مهندس فیروزه برگزار شد.

وی افزود: این جلسه با حضور تمامی مسئولان ستادی و مناطق فوریت‌های پزشکی اصفهان از جمله مسئول کنترل و ارزیابی و شکایات، ارتباطات، نقلیه، آمار و پدافند غیرعامل برگزار شد و مسائل و اتفاقات هفتگی مورد بحث و ارزیابی قرار گرفتند.

رییس اداره اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان تصریح کرد: برنامه‌ریزی برای امداد نوروزی در عید ۹۶ و استقراری واحدهای امدادی، اضافه شدن آمبولانس‌های جدید به ناوگان آمبولانس‌های استان، بررسی بازدیدهای مناطق، طرح دستورالعمل‌های فرآیندنویسی، گفتگو پیرامون تصادفات هفته گذشته در مناطق و فرایندنویسی کدینگ پرسنل جدید از جمله موارد مطرح شده در جلسه امروز بود.

قاسمی ادامه داد: همچنین در این جلسه، برنامه‌ریزی های لازم برای پوشش امداد- سلامت راهپیمایی ۲۲ بهمن در اصفهان انجام شد.