۳۱ درصد از حوادث رانندگی در شهرستان شهرضا مربوط به موتورسواران بود

امار سه ماهه شهرضا

رییس اداره اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان گفت: در پاییز امسال، ۵۰۰ حادثه رانندگی در شهرستان شهرضا رخ داد که بیش از ۳۱ درصد از این حوادث مربوط به موتورسواران بود.

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان، علیرضا قاسمی اظهار کرد: تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی شهرستان شهرضا در سه ماهه سوم امسال به ۲ هزار و ۱۲۵ ماموریت اعزام شدند که یک هزار و ۱۸۰ مورد از آنها در مناطق شهری و ۹۴۰ مورد در مناطق جاده‌ای شهرستان بوده است.وی با بیان اینکه از مجموع ماموریت‌های انجام شده، یک هزار و ۶۲۵ مورد غیرترافیکی و ۵۰۰ مورد ترافیکی بود، افزود: در این مدت، از کل حوادث رانندگی رخ داده در شهرضا، بیشترین موارد مربوط به موتورسواران با ۱۵۷ مورد و پس از آن، ۱۵۳ مورد سرنشین، ۱۰۰ مورد عابر پیاده و ۹۰ راننده بوده است.رییس اداره اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان تصریح کرد: در پاییز امسال، ۳۲۴ بیمار قلبی، ۲۶۳ مصدوم حوادث و ۱۲۰ مصدوم ناشی از سقوط، بیشترین بهره را از خدمات فوریت‌های پزشکی شهرستان شهرضا بردند.قاسمی با اشاره به انجام ۹ ماموریت احیای موفق در سه ماهه سوم امسال توسط پرسنل ۱۱۵ شهرضا، خاطرنشان کرد: در این مدت، ۱۸ حادثه ویژه در این شهرستان رخ داد که ۶ مورد از آنها با ۳۹ مصدوم مربوط به حوادث رانندگی و ۱۲ مورد با ۱۷ مصدوم مربوط به حوادث غیررانندگی بود. وی به مسمومیت ۴ نفر در این شهرستان با گاز سمی منوکسیدکربن اشاره کرد و گفت: در سه ماهه سوم امسال، ۲ هزار و ۱۰۰ نفر از گروه‌های هدف از جمله کارمندان، دانش آموزان و دانشجویان تحت آموزش‌های طرح بها (بسیج همگانی احیا) قرار گرفتند.رییس اداره اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان یادآور شد: در پاییز امسال، میانگین مدت زمان رسیدن واحدهای امدادی فوریت‌های پزشکی شهرستان شهرضا بر بالین مصدومان در مناطق شهری ۶.۷ و در مناطق جاده‌ای ۷.۱۵ دقیقه بوده است.

نشانی: اصفهان- خیابان بزرگمهر- جنب بیمارستان شهید صدوقی- کوچه شهرستانی- مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی

تلفن:۳۲۶۴۲۷۸۱-۳۲۶۴۲۷۸۲

نمابر: ۳۲۶۴۲۳۶۵