۶۲ ماموریتِ اورژانس ۱۱۵ شهرستان لنجان در ۶ ماهه امسال مربوط به حوادث ویژه بود

لنجان

رییس اداره اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان گفت: تکنسین‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی شهرستان لنجان در ۶ ماهه نخست امسال به مصدومانِ ۶۲ حادثه ویژه امدادرسانی کردند.

به گزارش روابط عمومی مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان اصفهان، علیرضا قاسمی اظهار کرد: فوریت‌های پزشکی شهرستان لنجان در ۶ ماهه نخست امسال ۵ هزار و ۶۷۲ ماموریت شامل ۳ هزار و ۴۱ ماموریت غیرتصادفی و ۲ هزار و ۶۳۱ ماموریت تصادفی را انجام داد که بیشترین ترافیک ماموریت در مرداد ماه بوده است.وی با اشاره به اینکه تصادفات این شهرستان ۴۷ درصد از ماموریت‌های فوریت‌های پزشکی را به خود اختصاص دادند، افزود: از مجموع تصادفات رخ داده در این مدت، یک هزار و ۴۸۳ مورد شهری و یک هزار و ۱۲۵ مورد جاده‌ای بود.رییس اداره اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان تصریح کرد: تکنسین‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی شهرستان لنجان در ۶ ماهه امسال در مجموع ماموریت‌هایی که انجام دادند، ۴ هزار و ۶۴۱ بیمار و مصدوم را پس از انجام خدمات درمانی اولیه به بیمارستان منتقل و ۳۴۹ نفر را به صورت سرپایی در محل حادثه درمان کردند.قاسمی با بیان اینکه ۵۳۵ مورد معادلِ ۱۷ درصد از ماموریت‌های غیرتصادفی مربوط به بیماران قلبی بود، خاطرنشان کرد: در نیمه نخست امسال، تعداد ۸ مورد احیای موفق و یک مورد ماموریت کمک به مادر باردار در زایمان در عملکرد اورژانس ۱۱۵ شهرستان لنجان به ثبت رسید.وی با اشاره به افزایش ۲۰ درصدی کل ماموریت‌های انجام شده در مقایسه با ۶ ماهه نخست سال ۹۵ افزود: در ۶ ماهه امسال، ۴۲ مادر باردار توسط واحدهای امدادی فوریت‌های پزشکی لنجان به بیمارستان منتقل شدند.رییس اداره اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان، تعداد کل تماس‌های برقرار شده با اتاق فرمان ۱۱۵ شهرستان لنجان را در ۶ ماهه امسال ۷۷ هزار و ۴۸۱ مورد اعلام کرد و گفت: تکنسین‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی این شهرستان در مدت مذکور به مصدومانِ ۶۲ حادثه ویژه شامل تصادفات، سقوط، غرق شدگی و مسمومیت‌ها امدادرسانی کردند.قاسمی جمعیت شهرستان لنجان را بالغ بر ۲۰۰ هزار نفر عنوان کرد و افزود: فوریت‌های پزشکی این شهرستان با برخورداری از ۵ پایگاه، ۷ خودروی آمبولانس شامل دو خودروی ذخیره، ۳۵ نفر پرسنل و یک اتاق فرمان به صورت شبانه روزی در حال ارائه خدمات به شهروندان است.