آشنایی نوآموزان پیش دبستانی آیین دانش با اورژانس 115 و تبریک روز پرستار

به گزارش روابط عمومی اورژانس استان اصفهان، روز دوشنبه 29 آبانماه 1402 کارگاه آشنایی با اورژانس ویژه نوآموزان پیش دبستانی آییین دانش در مرکز اورژانس استان برگزار شد.
در این کارگاه کودکان ضمن آشنایی با اورژانس و شماره 115 در بازی کودکانه و اجرای نمایش با قانون پنج انگشت اورژانسی آشنا شدند.

در این کارگه تماشای انیمیشن کودکانه اورژانس، توزیع پوسترهای آشنایی کودک با اورژانس و بازدید از آمبولانس از دیگر برنامه های فرهنگسازی اورژانس برای کودکان بود.

همچنین به مناسبت روز پرستار نوآموزان پیش دبستانی آیین دانش نقاشی های خود را به پرسنل اورژانس هدیه دادند و با خواندن شعر، روز پرستار را به پرستاران اورژانس پیش بیمارستانی تبریک گفتند.

گفتنی است در قانون پنج انگشت اورژانسی، کودکان با فرایند امدادخواهی از اورژانس و مواجهه با فرد بیهوش آشنا می شوند و هر انگشت دست نماد یک اقدام صحیح امدادخواهی می باشد.