تجلیل از نمایندگان اورژانس پیش‌بیمارستانی استان در ششمین جشنواره مدیریت دانش (نظام پیشنهادات، ثبت تجارب و ایده ها)

اکبر شهبازی و علی اکبر اکبری بعنوان نفرات برتر ششمین جشنواره مدیریت دانش (نظام پیشنهادات، ثبت تجارب و ایده ها) معرفی شدند.

به گزارش روابط‌عمومی اورژانس استان اصفهان، روز گذشته سه شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ از آقایان اکبر شهبازی مسئول واحد تحقیقات و فناوری اورژانس اصفهان و علی اکبر اکبری کارشناس هماهنگی نیروی انسانی اورژانس استان بعنوان نفرات برتر ششمین جشنواره مدیریت دانش (نظام پیشنهادات، ثبت تجارب و ایده ها) تجلیل شد.

نمایندگان اورژانس استان با عنوان طرح کولار گردنی بدون ایجاد مانع برای انجام مانورهای بازکردن دهان به خصوص مانور کشیدن فک پایین به سمت بالا و جلو در مصدومین پیش بیمارستانی با احتمال آسیب به ستون فقرات گردن در این جشنواره شرکت داشتند.

همچنین در این مراسم اکبر شهبازی موفق به کسب 'رتبه تجربه برتر' شد.