راه اندازی رشته فوریتهای پزشکی در دانشگاه آزاد اصفهان

به گزارش روابط‌عمومی اورژانس استان اصفهان و به نقل از هاشمی مسئول آموزش اورژانس استان، روز شنبه ۱۱ شهریورماه ۱۴۰۲ جلسه عقد تفاهم نامه راه اندازی رشته فوریتهای پزشکی با دانشگاه آزاد اصفهان (خوراسگان) برگزار شد.

این جلسه با حضور دکتر حیدری رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان و معاونین ایشان بهمراه مسئول آموزش مرکز و مسئولین دانشگاه آزاد خوراسگان برگزار شد.

در این تفاهم نامه مقرر شد همکاری های آموزشی مانند تدریس مدرس های اورژانس استان اصفهان به دانشجویان دانشگاه آزاد، تجهیز حداقل دو کد بعنوان پایگاه آموزشی برای کارآموزی های دانشجویان، راه اندازی سیمولاتور آمبولانس برای آموزش دانشجویان، مصاحبه و گزینش دانشجویان بدو ورود، همکاری های آموزشی در همه زمینه ها صورت پذیرد.

همچنین در این بین، دکتر منشایی مدیرگروه روانشناسی دانشگاه آزاد طبق تفاهم نامه قبلی اورژانس با مرکز روانشناسی بالینی واقع در خیابان ارباب، مقرر شد تکمیل و اجرایی شدن تفاهم نامه تسریع یابد و بسته های مشاوره و روانشناسی، کنترل استرس و... ویژه پرسنل اورژانس پیش‌بیمارستانی و خانواده هایشان تهیه شود.

تهیه تجهیزات، کتاب، منابع علمی، محتواهای آموزشی نیز از جمله دیگر موارد مورد بحث در این جلسه بود که در اختیار مدیرگروه فوریتهای پزشکی دانشگاه آزاد قرار خواهد گرفت.

در پایان از مرکز آموزش مجازی و آمفی تئاتر دانشگاه آزاد بازدید شد.