کسب مقام اول متخصصین هوش مصنوعی در رویداد ملی شهدا
عباس عابدی مقام اول حوزه متخصصین را در رویداد ملی شهدا در نگاه نسل نو کسب کرد.
به گزارش روابط عمومی اورژانس استان اصفهان: در رویداد ملی «شهدا در نگاه نسل نو»، که به مناسبت روز اصفهان در تاریخ ۲۵ آبان ۱۴۰۴ برگزار شد، بیش از 1700 اثر از سراسر کشور به جشنواره ارسال گردید. از میان این آثار، در سه شاخه دانشآموزی، دانشجویی و متخصصین، ۳۷ نفر مورد تقدیر قرار گرفتند. در این میان، عباس عابدی، مدرس برجسته هوش مصنوعی و مسئول روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اصفهان موفق به کسب مقام اول در بخش متخصصین هوش مصنوعی شد.
قابل ذکر است اثر ارائه شده توسط عباس عابدی ، کلیپی روایتگونه در مورد شهدای اورژانس پیشبیمارستانی استان اصفهان، محمدعلی حاجیان و خلیل برهانیان بود. این کلیپ با نگاهی متفاوت و احساسی به کمک هوش مصنوعی تلاشهای این شهدای گرانقدر و همرزمان آنها را در دوران جنگ تحمیلی به تصویر کشید.
گفتنی است معیارهای داوری این جشنواره شامل خلاقیت، هنر و میزان بهرهگیری از تکنولوژی بود و فرآیند داوری این آثار توسط ۸۹ داور برجسته از دانشگاههای معتبر کشور انجام شد.
این رویداد با حضور شخصیتهای علمی و فرهنگی کشور از جمله نماینده بنیاد ملی نخبگان ، رئیس بنیاد شهید کشور ، استاندار و ریس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در سالن همایش های بین المللی اصفهان برگزار شد.