از ابتدای اجرای طرح امدادسلامت نوروزی بیش از ۹۳ هزار امدادخواهی از اورژانس ۱۱۵ اصفهان به ثبت رسید

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی استان اصفهان از برقراری بیش از ۹۳ هزار تماس امدادخواهی با اورژانس ۱۱۵ و انجام بیش از ۱۶ هزار ماموریت فوریت‌های پزشکی در استان اصفهان در طرح امداد سلامت نوروزی سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش روابط‌عمومی اورژانس استان اصفهان، دکتر فرهاد حیدری گفت: در طرح امدادسلامت نوروزی امسال، از ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ تا پایان ۱۴ فروردین ۱۴۰۲ ، کارشناسان اورژانس پیش‌بیمارستانی استان به ۱۶ هزار و ۹۵ ماموریت امدادرسانی اعزام شدند که از مجموع آنها ۱۱ هزار و ۹۶۹ مورد مربوط به حوادث غیرترافیکی و ۴ هزار و ۱۲۶ مورد حوادث ترافیکی بود.

وی با بیان اینکه تعداد ماموریت‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۵ درصد افزایش یافته است، تصریح کرد: از ۲۵ اسفند سال ۱۴۰۱ تا ۱۴ فروردین سال جاری ۹۳ هزار و ۶۸۴ تماس امدادخواهی با شماره ۱۱۵ استان برقرار شد.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیرحوادث دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مورد امدادرسانی واحد امدادی اورژانس موتوری تصریح کرد: در طرح امدادسلامت نوروزی واحد امدادی اورژانس موتوری استان اصفهان به بیش از ۱۴۹ ماموریت اعزام و به بیماران و مصدومان امدادرسانی کرده است.

وی افزود: در این طرح دو واحد امدادی موتوریِ اورژانس در مرکز شهر اصفهان و یک واحد امدادیِ موتوری در شهرستان شهرضا مستقر و مشغول امدادرسانی بودند.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان به استقرار اتوبوس آمبولانس اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان برای پوشش امدادسلامت سفرهای نوروزی اظهار کرد: از آغاز طرح امدادسلامت نوروزی ۱۴۰۲ اتوبوس آمبولانس اورژانس استان اصفهان در محل سه راهی جندق مستقر شد و به مسافران نوروزی امدادرسانی کرد.

دکتر حیدری خاطرنشان کرد: از ابتدای اجرای طرح امداد سلامت نوروزی ۲۲۹ هزار و ۱۲۴ نفر به بخش اورژانس بیمارستان‌های سطح استان مراجعه کردند و ۴۹ هزار و ۸۷۳ نفر در بخش اورژانس بیمارستان‌ها بستری شدند.

دبیر ستاد نوروزی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به انجام ۵۰ هزار و ۷۵۲ بازرسی نظارتی در استان اظهار داشت: در طرح امداد نوروزی ۴۶۶ بازدید از پایگاه های اورژانس ۱۱۵ استان، ۳۸ بازدید نظارتی توسط معاونت درمان از مراکز درمانی، ۴۹ هزار ۱۱۹ بازرسی میدانی توسط معاونت بهداشتی و یک هزار و ۱۲۹ بازرسی میدانی توسط معاونت غذا و دارو انجام شده است.

دکتر حیدری ضمن قدردانی از تمامی تلاشگران در طرح امدادسلامت نوروزی یادآور شد: در طرح امداد نوروزی ۱۶۱ پایگاه فوریت‌های پزشکی و ۱۸ ایستگاه سلامت نوروزی به شهروندان و مسافران نوروزی خدمت رسانی کردند.