علیرضا شفیعی نفر اول دوره تربیت مربی تبریز

به گزارش روابط عمومی اورژانس استان اصفهان ، کلیه مربیان آموزشی شرکت کننده استان اصفهان در دوره تربیت مربی تبریز موفق به کسب گواهی IP شدند و آقای عیلرضا شفیعی رتبه اول این دوره را کسب کرد.

لازم بذکر است این دوره آموزشی در دو محور تربیت مربی PHCLS و تریاژ تلفنی ۴ سطحی در تاریخ ۲۳ و ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ در تبریز با حضور بیش از 40 نفر از مدرسین اورژانس سراسر کشور برگزار شد.

نفرات برتر دوره های آموزشی تریاژ تلفنی و phcls ( حمایت پیشرفته قلبی با رویکرد پیش بیمارستانی) در دوره مربیگری کشوری از سوی سازمان اورژانس کشور شرکت کردند و ip دریافت کردند یعنی مدرک کشوری مربیگری گرفتند. شرکت کنندگان در این دوره، شیوه مدیریت کلاس و روش تدریس و نکات خاص مباحث مربوطه را آموختند و در پایان درمیان شرکت کنندگان آزمون نهایی برگزار شد.

گفتنی است آقایان سعادت محمدی ، سجاد بیگی و خانم فاطمه صحافی در دوره تریاژ تلفنی و آقایان علیرضا شفیعی و بهنام قلانی در دوره تربیت مدرس PHCLS شرکت کردند.