رفتن به محتوای اصلی
x

تماس گردشگر عراقی با ۱۱۵ اصفهان؛ زبان هم مانع امدادرسانی نشد

یک گردشگر عراقی مبتلا به دیابت که در یکی از هتل‌های اصفهان دچار مشکل جسمی شده بود، با مدیریت حرفه‌ای تماس توسط کارشناسان ۱۱۵ و استفاده از مترجم آنکال زبان عربی، خدمات اورژانسی دریافت کرد.

به گزارش روابط‌عمومی اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان، شنبه 14 شهریورماه 1405 پس از برقراری تماس این گردشگر با ۱۱۵، کارشناس تریاژ تلفنی اورژانس با مدیریت تماس و اعلام موضوع به سوپروایزر شیفت، روند رسیدگی به بیمار را آغاز کرد.

با توجه به غیرفارسی‌زبان بودن امدادخواه، با همکاری واحد اعزام و راهبری و استفاده از ظرفیت مترجمان آنکال ۱۱۵، تماس کنفرانسی میان بیمار، کارشناسان اورژانس و مترجم زبان عربی برقرار و شرح حال بیمار به‌طور دقیق دریافت شد.

پس از ارزیابی شرایط، واحد عملیاتی اورژانس به هتل اعزام و با انجام اقدامات فوری و درمانی اولیه، به این خانم عراقی 30 ساله دچار بیماری دیابت امدادرسانی شد.