رفتن به محتوای اصلی
x

تلاش اورژانسی ها برای یافتن مکان بیمار

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان، از بیهوش شدن تمام اعضای یک خانواده پس از تماس با اورژانس ۱۱۵ و تلاش پرسنل اورژانس پیش‌بیمارستانی برای یافتن مکان بیمار خبر داد.

به گزارش روابط‌عمومی اورژانس استان اصفهان، دکتر فرهاد حیدری رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: شامگاه بیست و هفتم آذرماه ۱۴۰۲ پس از برقراری تماس پدری با شماره امدادی ۱۱۵ و ارائه شرح حال مبنی بر وقوع حالت تشنج در فرزند خود و ناخوشی همسرش، بلافاصله نزدیکترین واحد امدادی موجود به آدرس ذکر شده توسط تماس گیرنده اعزام میشود.

دکتر حیدری با اشاره به اینکه آدرس داده شده به اورژانس، کلی بوده و مکان دقیق بیمار را دراختیار اورژانس قرار نداده بود افزود: پس از رسیدن واحد امدادی اورژانس به محدوده آدرس، برای یافتن موقعیت مکانی دقیق بیمار بیش از ۳۰ مرتبه از سوی اورژانس با تماس گیرنده تماس گرفته شد، ولی هیچ کس پاسخگوی تماس نبود.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان، ادامه داد: عدم وجود فردی بعنوان راهنما برای آمبولانس، آدرس ناکامل و عدم پاسخگویی به تماس پیگیری اورژانس از جمله مواردی می باشد که با احتمال انتقال بیمار با وسیله شخصی به مرکز درمانی، تصمیم بر لغو ماموریت اورژانس را محتمل میکرد و یافتن بیمار را با مشکل مواجه کرده بود‌.

دکتر حیدری ضمن قدردانی از تمام نیروهای اورژانس پیش‌بیمارستانی در این ماموریت، به عملکرد تحسین برانگیز کارشناس واحد اعزام و راهبری اورژانس اشاره کرد و اذعان کرد: آقای امیری، یکی از کارشناسان واحد اعزام و راهبری مرکز فرماندهی عملیات اورژانس پیش‌بیمارستانی، با پیگیری های بسیار خود، توانست فامیل فرد تماس گیرنده را بیابد و در اختیار نیروهای عملیاتی اورژانس قرار دهد.

وی خاطرنشان کرد: نیروهای عملیاتی اورژانس با پرس و جوی نام خانوادگی بیمار از اهالی محل، توسط یکی از همسایگان به درب منزل امدادخواه هدایت شدند و بر بالین ۴ فرد اعضای یک خانواده که بر اثر مسمومیت با گاز کربن مونوکسید بیهوش شده بودند حاضر شدند.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی با ذکر اینکه کارشناسان عملیاتی اورژانس ضمن انجام اقدامات فوری و درخواست نیروی کمکی هر ۴ مصدوم را به مرکز درمانی منتقل کردند، گفت: خوشبختانه در این ماموریت تمامی اعضای خانواده که بر اثر مسمومیت با گاز کربن مونوکسید دچار کاهش هوشیاری شده بودند با پیگیری فراوان اورژانس پیش‌بیمارستانی، جان سالم به در بردند.

دکتر حیدری ضمن اشاره به اینکه امیدواریم با حمایت مسئولین امکان دسترسی اورژانس پیش‌بیمارستانی به موقعیت مکانی تماس گیرنده فراهم گردد تا واحدهای امدادی اورژانس در زمان کمتری بتوانند بر بالین بیماران و مصدومان حاضر شوند، تصریح کرد: در مواردی مانند امدادخواهی کودک یا سالمند و یا بیماری که بدلیل وضعیت خود قادر به ارائه آدرس کامل به اورژانس نمی باشد، امدادرسانی به بیمار را با مشکل مواجه می شود.

وی با اشاره به اینکه تا پایان آذرماه امسال اورژانس پیش‌بیمارستانی استان به حدود ۲۷۶ مصدوم دچار گازگرفتگی با مونوکسید کربن امدادرسانی کرده است افزود: از مردم عزیز درخواست داریم هشدارها را جدی بگیرند. گاز مونوکسید کربن بی رنگ و بی بو است و در ابتدا علایمی مانند سرماخوردگی در فرد ایجاد می کند و همچنین تماس طولانی با این گاز می تواند باعث ایجاد کاهش هوشیاری و مرگ بشود.


برای شنیدن ماجرای فوق را از زبان کارشناسان اورژانس اینجا کلیک نمایید.